• banner

Na stĺp je možné naraz upnúť až šesť hojdacích sietí

Rezident Homewood JW Bird nainštaloval šesť stĺpikov, každý asi 10 stôp od seba, čo návštevníkom umožňuje pripojiť sa k hojdacej sieti Eagles Nest Outfitters alebo podobnej značkovej hojdacej sieti bez použitia akýchkoľvek popruhov alebo stromov. Na stĺp možno naraz pripevniť až šesť hojdacích sietí.
"Rád používam svoju hojdaciu sieť vždy, keď ideme kempovať so skautmi alebo keď moja rodina ide k jazeru," povedal Bird. "Je pohodlné len tak relaxovať."
Bird, ktorý žije neďaleko Central Parku, povedal, že si tam v poslednej dobe nevšimol žiadne projekty. Vzadu našiel tienisté miesto a myslel si, že by to bolo ideálne miesto na umiestnenie hojdacej siete.
„Na tomto projekte sú stromy, ale sú tak ďaleko od seba,“ povedal. Jednou nevýhodou používania hojdacej siete ENO je, že používateľ musí nájsť dva stromy, ktoré sú dostatočne blízko pri sebe, aby na nich mohli zavesiť hojdacia sieť medzi nimi. Bird tiež povedal, že rada parku odrádza od používania stromov v parku ako hojdacích sietí.
Bird povedal, že veľa ľudí hovorilo, že používali nové stojany a ľudia ich doteraz milovali. Sám Bird a jeho priatelia ich používajú „celkom veľa“, povedal.
Bird študuje na Homewoodskej strednej škole a tento rok bude v 11. ročníku. Je členom 79. skautov.


Čas odoslania: 19. januára 2022